JK Talouspalvelu Oy on suomalaisen, Certum Accounting Oy:n omistama monipuolinen talouden palvelutalo, yritysten taloushallintopalveluiden asiantuntija ja kumppani. Autamme asiakkaitamme sähköistämisessä, laskutuksessa, rahoituksessa sekä taloushallinnon ja yritysjuridiikan tilanteissa. Yrittäjähenkisen sekä dynaamisen yrityksen asiakaskunta koostuu pääosin pk-yrityksistä sekä yrittäjistä. 

Haemme nyt JK Talouspalvelu Oy:n Jurvan tai Kauhajoen toimipisteeseen

KIRJANPITÄJÄ, PALKANLASKIJA JA RESKONTRANHOITAJA

Oletko taloushallinnon ammattilainen ja haet uusia haasteita urallesi? Haluaisitko työskennellä tilitoimistossa, jossa työtä tehdään intohimosta liiketoimintaan, taloushallintoon ja asiakaspalveluun?

Työssäsi olet vastuussa asiakkaidesi kirjanpidosta/palkanlaskennasta/reskontrasta. Kirjanpitäjänä hoidat asiakkaiden kuukausitilinpäätöksistä, tulosraporteista sekä vuositilinpäätökset. Kirjanpito tai tilinpäätös eivät tuota sinulle ongelmia ja pystyt myös toimimaan asiakkaan tukena talouden suunnittelussa. Asiakaskuntasi koostuu eri yhtiömuodoista ja eri kokoisista yrityksistä.

Odotamme sinulta sopivaa taloushallinnon koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. 
Olet työssäsi käyttänyt Netvisor – ohjelmaa ja omaat muutenkin hyvät IT-taidot. Palvelet asiakkaitasi sujuvasti suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. 
 
Luonteeltasi olet tarkka sekä huolellinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot. Sinulla organisointikykyä ja hallitset hyvin kokonaisuuksia. Pystyt joustamaan työn niin vaatiessa ja selviät myös paineisessa tilanteessa. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielekkään tehtävän yrityksessä, jossa osaamistasi arvostetaan ja sinulle annetaan mahdollisuus kehittyä ja kehittää.

Oletko halukas liittymään joukkoon tuottamaan ensiluokkaista palvelua yhdessä muiden tiimiläistesi kanssa?

Lisätietoja tehtävästä antaa Kristiina Peltola / toimitusjohtaja, Certum Accounting Oy, +358 400 301 436. Tavattavissa puhelimitse viikolla 9 vain tiistaina klo.13.00 jälkeen. Viikolla 10 maanantaina, klo 12.30 – 13.30.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi viimeistään 18.3.2018 osoitteeseen: rekry@certum.fi. Paikka täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Laita hakemuksesi otsikoksi mitä paikkaa haet.