Lehdistötiedote

Certum Accounting Oy on ostanut JK Talouspalvelu Oy:n

Joulukuussa 2016 toteutettiin yrityskauppa, jossa kaksi tilitoimistoa, Certum Accounting Oy ja JK Talouspalvelu Oy, yhdistivät voimansa. Yrityskaupan myötä tilitoimistot vahvistavat asemaansa ja osaamistaan, josta viimekädessä hyötyvät nykyiset ja uudet asiakkaat.

Certum Accounting Oy:n konsepti on varsin yksinkertainen: laskutus, kirjanpito, perintä, rahoitus, sähköinen taloudenhallinta – kaikki saman katon alta. Toimistot sijaitsevat Vaasassa ja Tampereella ja yrityskaupan myötä tarjonta laajenee maakuntaan, Jurvaan, Kauhajoelle ja Isojoelle, lähelle asiakasta.

  • Yrityskaupan myötä pystymme tarjoamaan niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille entistä kattavamman kokonaisratkaisun taloushallinnon erilaisissa tarpeissa, sanoo Kristiina Peltola
  • Certum perustettiin tuottamaan asiakaslähtöistä ja monipuolista talouspalvelua eri kokoisille yrityksille. Sellaista, mitä Suomessa ei vielä kukaan tee. Olemme onnistuneet hienosti ja JK Talouspalvelu –kaupan myötä pääsemme yhä lähemmäs maakunnan yrityksiä, paikallisesti, kertoo myyntijohtaja Jussi Pöntinen.

Certum palvelee mikro- ja pk-yrityksiä, yhdistyksiä ja seuroja sekä maa- ja metsätalouksia.

JK Talouspalvelu Oy:n työntekijät jatkavat Certum Accounting Oy:n palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

 

Lisätietoa:

Rami Kolkka, Toimitusjohtaja, puhelin 044 556 4882, rami.kolkka@certum.fi

Kristiina Peltola, Palvelujohtaja, puhelin: 040 030 1436, kristiina.peltola@certum.fi

Jussi Pöntinen, Myyntijohtaja, puhelin: 046 810 8280, jussi.pontinen@certum.fi