Certum laskurahoitus

Laskurahoitusta (factoring) suoraan Certumin laskutusohjelmasta tai meidän yhteistyökumppaniemme järjestelmästä, ilman vakuustilejä/limiittejä tai muita monimutkaisia vakuusjärjestelyjä.

Laskurahoitus on käytettävissä kaikilla Certumin kirjanpito- ja laskutuspalveluasiakkailla. Palvelun hinta muodostuu siitä kuinka paljon rahoitusta käytät. Ei vuosimaksuja tai palvelun avausmaksuja. Palvelu on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Voit itse laskukohtaisesti päättää mitä ja millä ehdoilla haluat rahoittaa. Vakuutena toimivat kaikki laskusaatavat ja siksi voimme rahoittaa kilpaijoista poiketen hyvinkin joustavasti erilaisia laskuja.

Kirjanpitäjänäsi meillä on jatkuvasti tarkat tiedot yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Tämä mahdollistaa jatkuvan seurannan ja liukuvan luottopäätöksen tekemiset. Tämä tarkoittaa sitä, että vakuuksien ollessa kunnossa, ei A tai parempi rating ole ehdoton edellytys luottopäätöksille. Meidän kanssa voi joustavasti sopia rahoitettavasta määrästä, emmekä oletuksena myöskään vaadi koko liikevaihtoasi rahoitettavaksi. Hoidamme itse rahoitettujen laskujen maksuvalvonnan ja mahdollisen perinnän ilman erillisiä kustannuksia.

Samasta syystä meidän on mahdollista tarjota palveluamme myös ihan pienemmillekin yrityksille!

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita 010 5678 810.