Kirjanpidon neuvonta

Mielestämme tilitoimiston pitää neuvoa asiakkaitaan ymmärrettävällä tavalla! Taloushallinnosta pitää olla mahdollista kertoa asiakkaalle asiakkaan omalla kielellä, mitä on tapahtumassa ja miksi, sekä tietysti mitä sille voidaan nyt tehdä. Vakioraporttien automaattinen lähettäminen ei paljon auta, jos lukija ei ymmärrä mitä pitäisi seurata tai mistä raportoidut summat koostuvat.

Perusasioiden selvittäminen ja yhteistyöstä sopiminen on tärkeää, mutta olemme huomanneet että todellinen hyöty saavutetaan, kun sopivat järjestelmät yhdistetään yrityskohtaiseen tulkintaan ja tilanteeseen. Useimpia yrittäjiä kiinnostaa ymmärtää mikä vaikuttaa heidän taloudelliseen tilanteeseen ja miten sitä tulisi raporteilta seurata. Myös ennakointi kiinnostaa yhä useampaa yrittäjää. Omistajia kiinnostaa tietysti aina miten on järkevintä tulouttaa omat ansiot yritystoiminnasta!

Kirjanpidon neuvontaa vai talouspäällikkyys?

Certum tarjoaa talouspäällikkö palvelua. Aina yrityksessä ei ole riittävää osaamista talouden seuraamiseen ja ennakointiin. Silloin sen voi hankkia osaavasta tilitoimistosta.

Certumilla on käytössä verkkotapaamiset ja voimme pitää asiakkaiden kanssa yhteydenpitoa ja palavereja nopeallakin varoitusajalla, joustavasti tai silloin kuin se parhaiten sopii.

Pidämme henkilökohtaiset tilinpäätöstapaamiset vuosittain.