Laskutuspalvelu

Ammattimaisesti hoidettu laskutus antaa hyvän kuvan yrityksesi toiminnasta. Kun laskut on luotu heti oikeillla tiedoilla ja ajantasaisesti, raha kiertää paremmin. Seuraava vaihe on seurata asiakkaiden maksamista aktiivisesti ja tarvittaessa selvittää, miksi maksua ei ole suoritettu sekä kehoittaa maksamaan maksamattomat laskut. Reskontran raportit tarvitaan kuukausittain kirjanpitoon ja joskus on myös pakko turvautua perintäpalveluihin ainakin kaikkein hankalimmissa ongelmatapauksissa. Kaikki tämä on yrityksen maksuvalmiuden ylläpitämistä. Mitä nopeammin kotiutat saatavasi, sitä vahvempi yrityksesi kassa on.

Laskutusohjelmaa käyttämällä sinun ei tarvitse itse tulostaa ja lähettää laskuja, ohjelma tekee sen puolestasi. Laskutusohjelmaan on liitetty Certumin Muistutus- ja perintäpalvelu, joka on automaattisesti käytettävissäsi ilman erillistä lisämaksua. Halutessasi hoidamme kaikki toimenpiteet puolestasi aivan alusta loppuun asti: laskutus, maksuvalvonta ja tarvittaessa muistuttaminen sekä perintätoimet.

Lähetä meille yhteydenottopyyntö tai soita 010 5678 810, kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Asiantuntijamme auttavat laskutuspalvelussa ja heidät tavoitat numerosta 010 5678 801.

Ota rohkeasti yhteyttä ja testaa meidät maksutta!