Osto- ja myyntireskontran hoito

Sähköiset ostolaskut ja ostolaskujen kierrätys ovat nykyaikaa. Ostolaskujen maksu oikein valitussa järjestelmässä on helpompaa kuin verkkopankissa. Laskut voidaan kierrättää, hyväksyä ja siirtää maksatukseen muutamalla hiiren klikkauksella. Maksatuksesta voi sopia myös tilitoimiston kanssa. Siinä samalla aineistokin siirtyy tilitoimistoosi. Laskut myös arkistoituvat myöhempää tarkastelua varten ja löytyvät helposti ja nopeasti.

Nykyaikaisella laskutusohjelmalla laskuttaminen onnistuu tehokkaasti missä ja milloin haluat. Voit lähettää laskut sähköisesti tai tulostuspalvelun kautta napin painalluksella. Certumin omaan laskutusohjelmaan on liitetty Rahoitus- sekä Muistutus- ja Perintäpalvelu. Palvelu voidaan liittää myös moniin ulkoisiin järjestelmiin. Tarvittaessa luomme laskut toimittamastasi aineistosta (Certum laskutuspalvelu). Certum on myös Netvisor, Procountor ja Lemonsoft tilitoimisto ja laskutus onnistuu myös näiden järjestelmien avulla.

Automatisoi maksuvalvonta muistutus- ja perintäpalvelulla. Ohjelmisto ja ammattilaiset huolehtivat saatavien seurannasta alusta loppuun: laskun luomisesta aina tilittämiseen ja tiliöintiin tai muistuttamisesta ja vapaaehtoisesta perinnästä aina oikeudelliseen perintään. Rahoituksella saat rahat heti käyttöön laskusaatavistasi! Certumin ohjelmistot ovat yhdistettävissä moniin yleisimmin käytettyihin taloudenhallintajärjestelmiin.

Laskutusohjelmasta lisätietoa tästä.

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita 010 5678 810.