Certum Rahoituspalvelut

Yrityksen kasvun ja toiminnan rahoittaminen on keskeinen haaste kaiken kokoisille yrityksille. Varsinkin lyhytaikaisen rahoituksen ongelmat näkyvät usein kassakriisinä: pitäisi maksaa laskuja, mutta kassassa/tilillä ei ole maksuhetkellä tarpeeksi rahaa. Usein rahoitustarve putkahtaa esille, kun mietitään miten yrityksen lyhytaikaiset investoinnit pystytään kattamaan. Asiakkaiden viivästyvät maksut ja yleisesti pidentyneet maksuehdot voivat nopeasti aiheuttaa isoja muutoksia maksukykyyn.

Certum laskurahoitus ja limiitti ovat nopea ja helppo tapa parantaa yrityksen maksukykyä joustavasti aina tarvittaessa. Vähän pidempiaikaiseen rahoitusongelmaan sopii Certum yrityslaina tai limiitin ja lainan yhdistelmä.

Pystymme auttamaan, oli sitten kyseessä ihan hetkellinen rahantarve, käyttöpääoman kasvattaminen tai pidempiaikaisen investoinnin rahoittaminen. Rahoitamme suoraan asiakkaitamme ilman välikäsiä, teemme itsenäisesti omat luottopäätöksemme. Pystymme yhdistelemään erilaisia vakuuksia ja tuotteita paljon perinteisiä pankkeja ketterämmin. Toimimme nopeasti ja meidän kanssa voi puhua ymmärrettävästi ilman tulkkia. Asiakaskohtaisesti usein vakuudeksi riittää laskusaatavat ja muita vakuuksia ei tarvita. 

Pyydä yrityslainatarjous »

Laskutus, muistuttaminen, kirjanpito ja rahoitus - kaikki saman katon alta!
— Rami Kolkka

Kerromme mielellämme lisää. Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita 010 5678 810, selvitetään yhdessä miten voimme olla avuksi.