TIEDOTE, 14.06.2017

Certum konserni kasvaa ja kehittyy

Kristiina Peltola on nimetty 1.6.2017 Certum Accounting Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän vastaa kirjanpito- ja palkanlaskentaliiketoimintojen operatiivisesta toiminnasta ja niiden kehittämisestä. Tämä on 2016 toteutuneen JK talouspalvelu yrityskaupan luonnollinen jatko. Samalla Kristiinasta tuli Certumin osakas. 

Certum Group Finland Oy:n  toimitusjohtajana jatkaa Rami Kolkka. Hän vastaa strategian mukaisesti konsernin liiketoiminnan kehittämisestä ja edelleen koko konsernin operatiivista toiminnasta muilta osin. 

"Jakamalla vastuuta uusille osakkaille, pyrimme varmistamaan taloushallintopuolen ja koko konsernin liiketoiminnan kehittymisen sekä kasvamisen myös tulevina vuosina.

Certum on mukana taloushallintoalalla tapahtuvassa digitalisoitumisessa sekä uudenlaisten palvelumallien kehittämisessä. Haluamme olla jatkossakin kehityksen kärjessä ja tuottaa nykypäivän mukaisia taloushallinnon palveluita asiakkaillemme. Tällä muutoksella haluamme vahvistaa operatiivista toimintaa ja mahdollistaa aikaisempaa tehokkaampi kehitystyö." sanoo toimitusjohtaja Rami Kolkka.

Lisätietoa:

Rami Kolkka, Toimitusjohtaja, Certum Group Finland Oy, puhelin 044 556 4882, rami.kolkka@certum.fi

Kristiina Peltola, Toimitusjohtaja, Certum Accounting Oy, puhelin: 040 030 1436, kristiina.peltola@certum.fi